Projecte ‘Max in love’

LLEIDA – Dijous 8 de maig a les 17:00h Teatre de l’Escorxador de Lleida

17.30 h Conferència Antoni Bolinches (psicòleg, especialista en sexualitat de reconegut prestigi. Al voltant de la importància de l’educació afectiva sexual en els joves)
18.30 h Presentació institucional del projecte Max in love
18.45 h Presentació de la Guia didàctica del projecte
19.00 h Representació de l’obra de teatre Max in love

Max in love és una obra de teatre que aborda de manera educativa i molt divertida la realitat dels adolescents i joves en temes d’afectivitat i sexualitat. La Maxi i la seva colla comencen avui les vacances d’estiu i han planejat una escapada de cap de setmana per celebrar-ho. Uns dies plens d’aventures, passió, gelosies, complicitat, malentesos i molt, molt amor. Aquest és un projecte de l’Àrea de Promoció de la Salut de la Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Lleida amb una nova producció de l’Aula
Municipal de Teatre de la ciutat; que ha estat elaborat per treballar conjuntament amb els instituts i els grups d’educació no formal de la ciutat i a través de la proposta de la Guia Didàctica, aspectes com l’afectivitat i la sexualitat en l’adolescència i la joventut.

Entrada gratuïta fins a completar aforament. Per a reserves de places a la presentació de la Guia i a la representació teatral de Max in love.

Inscripcions:
infanciaifamilia@paeria.cat

Anuncis