Taula d’experiències: Programa “educándonos, educar par transformar”

Educándonos busca establir espais de trobada i de relació entre joves amb la finalitat d’educar en valors, emocions i sentiments, construir esperit crític i en definitiva incidir en la realitat on viuen, amb un clar sentit de transformació comunitària.

La metodologia que utilitzem al programa és participativa basant-nos en la filosofia de l’educació popular, entenent la lúdica com a eina per a la participació, l’acció i la transformació. Treballem amb grups i a nivell individual desenvolupant el programa en espais formatius dins de l’aula en instituts i en altres més oberts, és a dir, el carrer on els i les joves tenen especial presència. Disposem de dos centres socials on realitzem activitats formatives, lúdiques i artístiques en un entorn adequat.

Participaran: José Manuel Valenzuela Pareja, director del programa “Educándonos” de la Fundación Pioneros i Diego Cuadrado Ibarra educador del programa “Educándonos” seran els encarregats de presentar-nos el Programa “educándonos, educar par transformar”.

pioneros

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s